Klagande kärringar förgyller min dag...

Yes box, varit och klippt mig idag! Fyfan vilken ångest jag hade precis efter att jag gick ut från frisören haha! Seriöst, den ångesten är värst! Fick springa hem eftersom jag kom på att Johan och Sara skulle komma förbi mitt hus först innan vi skulle till Kungsudden, så jag fick springa hem. Nyklippt hår, noll vax och ni har mig med en clownfrippa :P
Hade totalt glömt bort tiden när jag klippte mig så den där duschen innan kunde strykas snabbt.
Väl hemma och med Johan och Sara ståendes utanför fick jag skynda mig och det ledde till den ack så förekommande löpningen upp och ner för våningarna. Först glömmer jag jackan precis när jag kommit ner till källaren. Springa upp två våningar och ner igen. SEN glömmer jag nycklarna och får springa de där två trapporna upp och ner två gånger till mhahah!
Ett liv som senil är tufft!
Så vi kommer iväg efter en stund, trots Jessicas lilla dissning (we forgive you).
Och seriöst, att ta 20 spänn för en brownie är fan ett jävla megarån! De två stackarna tog varsin stenbulle för 20 spänn (skrattar inombords!) (^_^)
Vi planterade våra arslen på en bänk och började klaga på allt mellan himmel och gjord. Kände mig som en pensionerad gammal skrutt! Klagar iaf inte över min fika. Så jäkla gott var det! Tog inte betongbullen och jag ångrar det inte ;)
Kevin svängde förbi också. Trodde Johan var helt borta när han sa att han såg Kevin stå och vinka på andra sidan ån, men tänk så fel jag kan ha (för tillfället ;D ). Han var förövrigt som anmärkte att jag hade knäppt jackan och dragit på mig luvan. Märkte annars att det var en mysko gubbe som tog bilder på kråkor. MYSKO!

BTW. Jag sa ju att jag drog på mig luvan för att jag frös. Jag ljög (>_<) Ack jag har syndat, men jag skiter väl i det! (^_^)v

God kväll, lingonfejs!  \(^o^)/

Kommentarer
Postat av: Johan

Hahaha.. tyvärr haer vi inte så mkt annat att göra än klaga.. på allt ;P haha.

2008-06-24 @ 21:47:08
URL: http://charmhed.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha är de nån nyhet att vi är mkt speciella ungdomar som gillar att klaga på kommunen?:P

2008-06-25 @ 16:30:02
URL: http://stilblick.blogg.se/
Postat av: lina

haha det är bra thomas ;) när ska vi bowla då? ;p

2008-06-25 @ 19:06:38
URL: http://lnpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0